Training – Muzisch Methodische Interventies in het wijkteam

In de Training Muzisch Methodische interventies in het Wijkteam leer je meer over hoe je gestructureerd spel kunt inzetten in de praktijk. We laten je kennismaken met de theorie en verschillende spelmaterialen. Ook is er aandacht voor reflectie, interactie en het ervaren van de spellen. Boek nu je training!

De Training Muzisch Methodische Interventies in het Wijkteam biedt wijkteamprofessionals de kans om gestructureerd spel in te zetten als een krachtig hulpmiddel in hun werk met diverse cliënten. Deze training combineert theoretische kennis en praktische vaardigheden, inclusief het gebruik van verschillende spelmaterialen, en benadrukt reflectie, interactie en praktische ervaring.

Het doel? Wijkteammedewerkers worden flexibeler, creatiever en effectiever in hun aanpak, waardoor ze gedrags-, emotionele, sociale en fysieke doelen kunnen bereiken door middel van gestructureerd spel. Ontdek hoe je spel kunt gebruiken als een interventie in opvoedingsondersteuning, als signaalfunctie en als een krachtig instrument voor begeleiding en behandeling. Deze training biedt direct toepasbare mogelijkheden om je werk te verrijken. Doe mee en laat je inspireren!

Lees hier meer over de competenties en de inhoud.
Of vul hieronder het contactformulier in.