Praktische info Trainingsacteren

Praktische info trainingsacteren

Stappen van eerste info naar evaluatie

Rechts vind je een overzicht van de stappen die erbij komen kijken om een trainingsacteur in jouw training te regelen. Het overzicht is bedoeld om helderheid te geven maar is niet in beton gegoten. De snelweg neem ik ook; bv een onderwijsorganisatie belt; “Ben jij dinsdag beschikbaar? Ja? Zelfde tarief? Dan belt vanmiddag de trainer om de inhoud af te stemmen.”

Contacten totdat je zeker weet of je mij wilt inschakelen zijn natuurlijk altijd vrijblijvend.
Als jij werkt voor een organisatie, stemmen wij de inhoud af en regel ik de administratieve afhandeling met formulieren, VOG’s, vragen over CRKBO, KvK inschrijving eenvoudig met de administratie. En als dat allemaal niet nodig is, is dat natuurlijk ook prima.
Inhoudelijke voorbereiding doen we zorgvuldig en efficient. Je hoeft mij niet urenlang te instrueren maar ik bereid mij goed en zelfstandig voor met jouw informatie
Als trainer sta ik ten dienste van jou en de deelnemers. Jij houdt ten alle tijden de regie in jouw training.

Kosten en investering

De hieronder genoemde tarieven zijn gangbare tarieven voor trainingsacteren in rollenspel, meespeel- en regietheater, assessments, ervaringseskundig trainingsacteren, dramatechnieken en therapeutische middelen. Sketches vragen een andere inzet en voorbereiding. Hier kunnen we beter contact over hebben voor een offerte.
Het hieronder genoemde dagdeel betekent het dagdeel van bijvoorbeeld de training dus inclusief voorbereiding. De voorbereidingstijd wordt niet apart in rekening gebracht.

€ 265,00 per dagdeel van ongeveer 3,5 uur. Volledige dag € 500,00 van ongeveer 6,5 uur.
minimale afname is een dagdeel. Uurtarief extra uren€ 80
€ 0.19 per kilometer v.v. Maassluis

Contact

Of je nu concrete afspraken wilt maken of je je nog aan het oriënteren bent, we kunnen in ieder geval contact hebben. Als ik train of trainingsacteer staat mijn telefoon uit. Daarom kun je beter een berichtje achterlaten voor een telefonische of online meeting.

Mail naar training@semmie.net
Spreek de voicemail in op 010-7526277
Stuur een appje naar 06-18326898
Online meetings kunnen via Zoom, Teams of Google Meet
Liever face to face? Dan maken we een afspraak op ons kantoor in Vlaardingen
icons, office, contact-157872.jpg