Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Algemeen

Krijg ik een factuur?

Direct na betaling ontvang je een PDF van de factuur in je mailbox.

Krijg ik een certificaat?

Bij SKJ geaccrediteerde trainingen hoort altijd een papieren of digitaal certificaat met vermelding van het SKJ nummer en accreditatiepunten. Ook voor de andere trainingen ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Zijn alle trainingen SKJ geaccrediteerd?

Wij vragen alleen registratie aan voor trainingen die zeker inhoudelijke ontwikkeling aan jeugdprofessionals bieden. Sommige trainingen worden in samenwerking gedaan met andere organisaties of zijn korte eenmalige workshops. Daar wordt niet altijd accreditatie voor aangevraagd.
Welke trainingen geaccrediteerd zijn, zie je direct in de omschrijving van de training of e-learning.

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Niks. Wij sturen je factuur met je gegevens. Wij zullen hoogstens contact opnemen als er een administratieve of technische kink in de kabel zit die betrekking heeft op je aangekochte cursus of training. Maar wij geven je gegevens niet door aan derden of gebruiken ze voor andere doeleinden dan met directe betrekking tot je training.

Kan ik een training volgen zonder een account aan te maken?

Ja en nee. Voor het aanvragen van een e-learning moet je een account hebben om steeds te kunnen inloggen. Voor het inschrijven van een training op datum maak je ook een account aan.
Wil je een offline training aanvragen binnen de organisatie dan kan dat zonder account via training@semmie.net

Ik heb al een account voor semmie.net, kan ik die ook gebruiken voor semmietraining?

Nee, dat kan niet. De webshop Semmie.net en de trainingswebsite Semmietraining.net staan technisch los van elkaar.

Ik wil me inschrijven voor een training, maar ik kan niet op de data die er staan. Wat kan ik doen?

Stuur een e-mail naar training@semmie.net als je geïnteresseerd bent in een training, maar dan op een andere datum. Dan houden we je op de hoogte als er nieuwe trainingen gepland zijn.

Over e-learning

Kan ik voor mijn organisaties meerdere e-learningen tegelijk aanschaffen?

Ja, dat kan. Voor een organisatie kunnen meerdere codes en dus meerdere trainingen of e-learningen worden aangevraagd.

Moet ik een e-learning op vaste tijden volgen?

Nee, een e-learning doe je wanneer en waar het jou uitkomt. Je kunt ook tijdens een les (module) pauzeren en later weer verder gaan.

Kan ik feedback krijgen op mijn opdrachten?

Bij de e-learning zijn de opdrachten zo gemaakt dat ze jou uitdagen tot reflectie of het vormen van je mening. Als er opdrachten zijn die uitsluitend goed of fout zijn, zal het in de e-learning worden gecorrigeerd. Je hoeft dus geen opdrachten uit de e-learning in te leveren. Bij de blended learning of online –en offline trainingen kan het wel zijn dat je een opdracht inlevert en daar feedback op krijgt. Maar dat wordt duidelijk aangegeven.

Wie kan meekijken wat ik invul?

Niemand. Je vult de vragen in, in je eigen account. Bij sommige e-learningen zijn downloads die je op je laptop kunt invullen of kunt uitprinten. Wij zien jouw antwoorden niet.

Wat is het verschil tussen een e-learning, online training en blended learning?

Een e-learning is een zelfstandig te doorlopen cursus die helemaal online is. Je volgt de lessen, maakt de opdrachten en werkt online naar je einddoel. Een online training is een training op een bepaalde datum onder leiding van een trainer via een online programma zoals Zoom. Blended Learning is een combinatie van bijvoorbeeld een e-learning met daaraan gekoppeld een online of offline trainingsdag. Je werkt dus deels zelfstandig en deels onder begeleiding van een trainer.

Ik heb al een account voor semmie.net, kan ik dit account ook gebruiken voor semmietraining?

Nee, de webshop semmie.net en semmietraining staan technisch los van elkaar. Maak dus even een nieuw account aan, het is zo geregeld!

Kan ik met iemand van Semmie overleggen?

Wij zijn regelmatig onderweg voor offline trainingen dus het is het handigst als je een berichtje stuurt dat je wilt overleggen. Dan maken we een afspraak. Mail dan naar training@semmie.net
Natuurlijk mag je ook bellen en de voicemail inspreken. Wij krijgen daar ook een melding van. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe weet ik of de e-learning bij me past?

Als je een pedagogisch professional bent met interesse in het onderwerp en hbo werk- en denkniveau, dan is de training voor jou gemaakt! Wij zeggen: kan bijna niet missen toch?

Is de e-learning SKJ geaccrediteerd?

Kijk in de omschrijving van de e-learning die je wil gaan volgen. In de omschrijving zetten we altijd of er een SKJ accreditatie is voor de cursus.

Kan ik een e-learning doen zonder een account aan te maken?

Nee. Voor het aanvragen van een e-learning moet je een account hebben om steeds te kunnen inloggen. Voor het inschrijven van een training op datum maak je ook een account aan. Wil je een offline training aanvragen binnen jouw organisatie dan kan dat zonder account via training@semmie.net

Stuur ons een bericht

Wij zijn vaak aan het trainen en kunnen daarom niet altijd de telefoon opnemen. De snelste manier om met ons in contact te komen, is door ons een bericht te sturen.

Stuur een e-mail

info@semmietraining.net

Semmie Sprekend Spel & Training

Vlaardingen, Olivier van Noortlaan 108

Volg een gratis proefles!

Benieuwd of een e-learning ook iets voor jou is? We hebben een gratis proefles ontwikkeld.