Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
1

Deze e-learning wordt aangeboden door De Bagagedrager.

De e-learning is een samenwerking tussen De Bagagedrager en Semmie Sprekend Spel & Training. Voor technische of inhoudelijke vragen over de e-learning kun je het beste mailen naar training@semmie.net. Dan kunnen we het snelste helpen. Heb je verder vragen over de spellen en trainingen van De Bagagedrager, kijk dan op www.debagagedrager.nl of mail naar training@debagagedrager.nl

Voordat je van start gaat met de e-learning een paar praktische zaken:

Links zie je een overzicht van alle hoofdstukken en paragrafen. Je kunt heen en weer door de module, zoveel als je wilt door links te klikken op waar jij naar toe wilt.

Hieronder zie je in het lichtblauwe balkje Markeer als voltooid. Die kun je aanklikken als je wilt dat de e-learning bij houdt wel hoofdstukken, paragrafen of vragen je al hebt gedaan.

Ook vind je onderaan de pagina de mogelijkheid om te klikken op terug gaan of verder gaan.

Tenslotte heb je vast al gezien dat hier links tussen de hoofdstukken en paragrafen staat Toets. Ja, na ieder hoofdstuk komen een paar vragen die Toets genoemd worden. Deze helpen je om nog eens terug te kijken op wat je net hebt gelezen, om na te denken over jouw mening of om alvast kennis te maken met onderdelen van Is dat RAAR?

De antwoorden op de vragen in de toets zijn helemaal voor jezelf. Die worden nergens opgeslagen of gecontroleerd.